Fastighetsmässa i Malaga

Att köpa bostad i Spanien blir allt hetare och fler och fler nationaliteter har insett de goda investeringsmöjligheterna. Prisfallet på bostäder i Spanien har stannat av under andra halvåret 2013 och många tror att priserna, på grund av det exceptionella trycket från utlandet, i de populära semesterorterna  kommer att öka något redan från och med 2014.

I ljuset av detta kan det vara på sin plats för en seriös investerare att besöka SIMed: the trade show i Malaga. Detta är en fastighetsmässa som drar till sig byggherrar, mäklare, marknadsförare och investerare från hela världen. Man kommer att visa upp ett brett utbud av bostäder på mässan. Allt från lägenheter till radhus, kommersiella objekt, studios, prestige properties etc. Främst är mässan dock till för berörda aktörer att kunna nätverka.

SIMed anordnas den 1, 2, 3 november 2013. Datumet för 2014 är inte spikat än, men våra kontakter säger att det återigen blir första helgen i november.

Den svenske mäklaren i Nerja, Anders Larsson, har meddelat att han kommer att finnas på plats i Malaga. Du når honom på spanienkontoret@spanskafastigheter.se

Är du en svensk mäklare eller investerare som kommer att finnas på plats? Meddela då gärna detta i kommentarsfältet här nedanför.

Adress och kontaktuppgifter SIMed i Malaga

Palacio de Ferias y Congresos de Malaga

Avda. Ortega y Gasset, 201

29006 Malaga, FastighetsmSpain

+34 952 04 55 00

+34 952 04 55 19

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *