Mäklarmässor och andra noterbara mässor i Spanien 2015

Intresset för Spanien bara växer. Priserna på bostadsmarknaden har dessutom för första gången sedan 2008 ökat (1 procent, men den siffran öknar snabbt nu).

Britterna står för det främsta intresset följt av ryssar, fransmän, belgare och skandinaver. Även kineserna har fått upp ögonen för den spanska marknaden, och de sex rikaste länderna i Arabvärlden likaså (som dessutom förärats mer förmånliga lagar vad det gäller visum i Europa from 2014). Räkna alltså med ett riktigt stort internationellt deltagande på mäklarmässorna, och andra typer av likartade mässor i Spanien 2015. Det är stekhett att investera i Spanien för närvarande och Spanien har sedan förra året inte länge lånelöfte från EU, då landet helt enkelt bedöms gå för bra för närvarande.

Noterbara fastighetsmässor Spanien 2015

  • 11-12 mars, Forinvest i Valencia. En mässa dedikerad finanisella produkter samt servicesektorn i Spanien.
  • 7-10 maj Madrid International Real Estate Exhibition, SIMA (anordnas även 2016). Detta kommer bli en av de riktigt heta mässorna under året. Förra året hade man över 350 utställare och 100, 000 besökare. Det rekordet slås i år. Spanska bostadsmarknaden är stekhet.
  • Barcelona Meeting Point. En internationellt ryktbar mässa som är känd för sina innovationer. Brukar anordnas slutet på oktober, början på november. Datum för 2015 är ännu inte fastställt

Har du tips på fler intressanta mässor som anordnas i Spanien under 2015? Skriv gärna en kommentar nedan till oss med mer information.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *